2010. február 5., péntek

Hírájem!

Hát sziasztok. Mennyit gyakoroltam, hogy hopp... előugrok mint ama nyúl a kalapból, de hát a Borisz hogy is mondjam, beharangozott. :)
Chili vagyok, a hírekkel ellentétben nem egy kis gida, hanem egy nehézbombázó. Holnap leszek 8 hónapos, de már most sem vagyok az a felkaplak és megtutujgatlak kiskutya méret. Azért ha mélyen a szemembe nézel még láthatod, hogy nagyon kölök vagyok, nagyooon. :)

Teljes mértékben OFT vagyok, 100 %ban, csalhatatlanul, minden porcikámban. Sokat meséltek már nekem, hogy milyen okos egy fekete terrier és ilyen meg olyan, hát ha finom fogalmazok is annyi legyen elég, hogy még van mit tanulnom. Bár most is sokat foglalkozik velem az a kedves nőszemély akinél lehetek és vannak itt többen is akik 4 lábon járnak, de hát lássuk be, itt a sokadik vagyok. Én az első /najó esetleg társelső de nem második! / akarok lenni, sok figyelemmel, szeretettel, és mégtöbb figyelemmel és és és... szó ami szó gazdira vágyok. Olyan sportosan viccesre -már ha lehetnek ilyen irányú kéréseim- és és és fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Kicsit ragadós. Imádok lábnál, láb alatt, láb előtt lenni, már-már zavaróan veled és melletted és érted. Éééérted?
Most megyek lepihenni, holnap ha a hír igaz bevágnak a kádba és kicsit megszabják a sérómat is. Elvégre holnap leszek 2/3 éves. :) Igérem hozok képeket, mert szép leszek, nagyon szép, nagyon csini, csini Chili. Páááás :)

6 megjegyzés:

Borisz írta...

Na szia Csajos. Nehézbombázó, hogy az agyam el ne dobjam.... heh. :)
(Azzé megkóstolnálak, hrrr...)

Lafatyoljál csak itt, a kis wannabe kuckóban, de azt kívánom, ne sokáig. Remélem, érted hamarabb eljön az álomgazdi, mint értem annak idején.

Várom a bikinis fotóidat, hrrrrr:
Borisz

Chili írta...

Hello Borisz! Két pihenés között felnéztem egy csöppet, ejha miket írsz!! Pirulok és virulok egyben, hihihi. :)
Hát remélem eljön hamar, hiszen szépséges vagyok és szemérmetlenül fiatal (nem rád céloztam, de lássuk be nyár közepén leszek csak egy), szal ez olyan izgis.

Dobok holnap képeket, nehogy ne tudj elaludni majd az éjjel. :P

Ági írta...

na de fiúk-lányok, itt vagyok, figyelek...:D

Unknown írta...

Borisz, minek neked bikinis fotó... már úgysem tudnál mit kezdeni Chilivel :)))))))

Borisz írta...

nosztalgia... tudod is te, mi az, nyilván te is egy ilyen kis csibe vagy, vagy valami nehézbombázó... :-/

különben is. a töketlenség nem feltétlenül machotlanság. sőt. hehe. kérdezd csak meg a szomszéd Lassie-t.
;-)

Tlaci írta...

Sziasztok!
Új gazdi,hajrá,itt a lehetőség!