2010. február 11., csütörtök

Milyen gazdit szeretnék?

Már majdnem teljesen elfogyott az egyik fülem, rágják szorgalmasan, hogy milyen gazdit szeretnék. Milyet is... Nem szeretnék sokadik kutya lenni, nekem egy jó gazdi és egy szerény de futóbajnok kutyatárs lenne az igazi. Miért futóbajnok? Mert rohanás az életem, le kell vezetnem az energiámat és tudjátok az a sok stressz. Nap mint nap, tiszta stresszes vagyok így hát rágok és futok. Hát ja, rágok is. Szét, bármit. Ma megrágtam a zenedoboz szélét. Nem kaptam érte piros pontot. :P Szétrágtam egy kiskosarat is, de ebben volt segítségem is! Sőt! Az értelmi szerző sem én voltam ebben az esetben. (Azért vannak jó ötleteim ezen a téren és meg is valósítom. :D )
Szóval nem vagyok egy angyalka, hát nem. Néha észre sem veszem, hogy mekkora vagyok és milyen erős, a fiúkat beledöngölöm a hóba, de most fáznak rá mert a hó olva-:D

Milyen gazdit szeretnék? Aki elvisz szépségszalonba, csiniChili legyek mindig. Meg kutyaismerkedős helyre ahol ki is okosítanak. Rámfér. Sajnos. Meg bent lehetek sokat mellette és vele, nem pöröl velem, hogy már megint nem mostam lábat. :) Meg finomakat ad enni és néha nyom a számba egy füstölt csontot.

Kb ilyet. Azt mondták nekem, hogy már volt rám hívás (ezt nem tudom mit jelent), de a legjobbat akarják nekem és nézegetni lehet engem de csak a hónap (ezt sem tudom mi ez, havazni fog?) végén lesz eldöntve hova is fogok költözni. Nekem a legjobbat akarják, mert engem nagyon szeretnek. Most is. :)(:

3 megjegyzés:

chilii írta...

Tündérem! Remélem megtalálod az álomgazdit hamarosan. Szerintem egy ilyen csiniChili nem fog sokáig itt árválkodni! Nálam már lakik kutya, meg macska is, szóval nem unatkoznál, de úgy olvastam egyke szeretnél lenni. Nagy simit küldünk neked, és legyél jó kutyus!

chilii írta...

Na mizu, hogy áll a gazdikeresés?

TerrierTerápia írta...

Szia Chili! :)

Chilire nagyon komoly érdeklődés van, úgy néz ki, hamarosan révbe ér.